Kevään 2021 ryhmät on valitettavasti peruttu koronatilanteen vuoksi. Toivottavasti päästään syksyllä jatkamaan! Turvallista kevättä, pysytään terveenä ja pidetään itsestämme ja toisistamme huolta!

Tension/Trauma Releasing Exercises -ryhmä syksyllä 2020

Perjantaisin klo 17-19

28.8., 11.9., 9.10., 30.10., 20.11. ja 11.12.2020

TRE (Trauma Releasing Excercises) on seitsemän liikkeen sarja, joka herättää kehon luonnollisen tärinäreaktion ja lievittää jännitys- ja stressitilaa elimistössä. TRE-harjoituksen lisäksi ryhmässä tehdään muita harjoitteita, jotka lisäävät kehotietoisuutta, turvallisuudentunnetta ja itsesäätelyn edellytyksiä: Opetellaan etenevää psoas-harjoitusta yhteyden löytämiseksi omaan keskustaan. Oman itsen johtajuutta vahvistetaan Pesso Boyden System Psychomotor -harjoituksilla, jotka ovat yksinkertaisia ja tarkasti ohjattuja kehollisia harjoituksia. Lisäksi saat tarpeen mukaan tietoa mm. vireystiloista, psoas- eli lonkankoukistajalihaksesta sekä hengityksestä.

Ryhmässä on kaksi TRE-ohjaajaa, joten jokainen osallistuja saa tarpeen mukaan ohjausta ja tukea. Voit opetella tunnistamaan omaa vireystilaasi ja tunteitasi sekä kehittää itsesäätelyä ja palautua aktiivisilla rentouttavilla harjoitteilla.

Varaa ensin aika yksilöohjaukseen, jossa arvioidaan ryhmän soveltuvuus sinulle. Voit osallistua ryhmäkertoihin tarpeen mukaan, mutta suurimman hyödyn saat osallistumalla säännöllisesti. Huomioithan muut tulemalla puhtaissa vaatteissa ja ilman hajusteita, sekä jääthän kotiin, jos sinulla on infektio-oireita.

Ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona klo 17 mennessä tekstiviestillä (040 5152 401) tai sähköpostilla ([email protected]).

  • kertamaksu 45 € / 120 min
  • peruutukset veloituksetta viimeistään 2 vrk ennen ryhmää
  • pienryhmä, 3–8 henkilöä

Ohjaajat

Maija-Leena Lehtimäki

  • fysioterapeutti, Rosen-terapeutti, sertifioitu TRE-ohjaaja, Essential Motion -ohjaaja, Pesso Boyden System Psychomotor-kehopsykoterapia -opiskelija

Mauri Lehtimäki

  • sertifioitu TRE-ohjaaja, kirurgi, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri, Pesso Boyden System Psychomotor-kehopsykoterapia -opiskelija

Lue lisää: