Kevään 2020 ryhmien tiedot löytyvät Kurssit ja ryhmät-sivulta. Kehotietoisuus- ja tärinäryhmä kokoontuu keväällä 2020 tiistaiaamupäivisin klo 10.10-11.10 sekä parillisten viikkojen torstaina klo 18-20. Muiden ohjaajien tarjoamina on useampikin Feldenkrais-tunti viikossa.

Kehotietoisuus- ja TRE-ryhmää on tarjolla nyt myös tiistaisin klo 10.10-11.10. Torstain ryhmä jatkuu parillisin viikoin, mutta klo 18-20. Ohjaajina jatkavat Maija-Leena ja Mauri Lehtimäki. He ovat olleet viime vuonna Pesso Boyden System Psychomotor -kehopsykoterapia koulutuksen ensimmäisessä vaiheessa, jossa opeteltiin ohjaamaan PBSP-harjoitteita. Ne rakentavat luottamusta kehoon ja lisäävät kehotietoisuutta. Näillä ryhmässä tai yksin tehtävillä harjoituksilla saa paljon tietoa omasta tavastaan toimia ja ne vahvistavat omaa toiminnan johtajuutta. Koulutuksen antia käytetään ryhmissämme.

Feldenkrais-tunteja on useita viikossa: tiistaiaamuisin klo 9-10 ja perjantaiaamuisin klo 10-11 sekä perjantai-iltaisin klo 18-19. Olen innoissani siitä, että Tampereella on nyt enemmän mahdollisuuksia päästä Feldenkrais-tunneille oppimaan tietoisuutta liikkeen kautta. Mauri ja minä olemme osallistuneet jo yhdeksän vuoden ajan viikoittain alkuun Piia Surakan (ei ole enää Tampereella) ja sitten Jussi Riissasen tunneille. Nyt lisäksi Sveitsissä Feldenkraisia opiskeleva Marie Hilden on tarjoamassa tunteja.